top of page

Робота циклової комісії зооветеринарних дисциплін

В ВСП “Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля” сьогодні відбулось чергове засідання циклової комісії зооветеринарних дисциплін.


Циклова комісія – це структурний підрозділ коледжу відповідного відділення, що провадить освітню, методичну, наукову, виховну діяльність за певною спеціальністю та спорідненими навчальними дисциплінами об'єднаних групою спеціальностей однієї або споріднених галузей.


На засіданні ЦК “споріднених однодумців”, які працюють на одну єдину ціль, були розглянуті питання, які охопили  всі види діяльності циклової комісії:

1.    Обговорення засідання робочої групи по розробці ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на якому обговорювались питання щодо освітніх компонентів, їх вдосконалення та розширення.

2.    Внутрішній моніторинг наповнення освітнього середовища та ведення навчальної документації.

3.    Розгляд документації до атестації і організація діяльності викладачів, що йдуть на атестацію.

4.    Організація участі членів циклової комісії у науково-практичних конференціях.

5.    Розгляд та затвердження програми підвищення кваліфікації.

6.    Про залучення студентів до неформальної освіти. Обговорення роботи в цьому напрямку Прокази Є.М. та вітання її підопічних з отриманими почесними  відзнаками.

 

Голова циклової комісії забезпечує організацію роботи циклової комісії. За потреби  нагадує, роз'яснює,  залучає, підбадьорює. А деколи колеги самі все виконують, без нагадувань голови ЦК.


Цей пост не тільки про роботу ЦК, а і подяка колегам за їх співпрацю, розуміння, взаємодопомогу, наполегливість, рішучість і швидкість у вирішенні  питань.

Дякую Вам за працьовитий, дружній, згуртований колектив. Так тримати і надалі!


Аліна МАЦНЕВА

голова циклової комісії зооветеринарних дисциплін



15 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page