top of page

Вітаємо з початком нового навчального року!


Сьогодні вчителі, викладачі та педагоги, учні та студенти відзначають День знань. Для багатьох це особливий день, повний очікувань і надій.


Третій рік поспіль ми відзначаємо це свято в умовах повномасштабного російського вторгнення в Україну. Величезна вдячність українським Захисникам і Захисницям, завдяки яким, навіть під час війни, учні і студенти мають змогу навчатися.


Дорогі студенти! Бажаємо вам успішного навчального року, нових знань, цікавих відкриттів і яскравих вражень. Нехай кожен день буде наповнений цікавими заняттями, дружніми спілкуваннями і новими досягненнями. Ми віримо в кожного з вас і впевнені, що ви зробите все можливе, щоб досягти своїх цілей. Нехай знання, які ви отримаєте, допоможуть вам реалізувати свої мрії та стати успішними людьми.


2 вересня 2024 року для студентів нового набору відбувся урочистий захід, на якому адміністрація коледжу, куратори груп привітали з початком нового навчального року та надали інформацію щодо навчального процесу в коледжі.

Захід було проведено в три етапи:

1 етап: о 9.00 для студентів груп О-11, В-11, М-11, ТР-11;

2 етап: о 10.00 для студентів груп ОС-11, ВС-11, РС-11, ТС-11;

3 етап: об 11.00 для груп МС-11, МС-12, МС-13, МС-14.


Бажаємо всім учасникам освітнього процесу якнайшвидшої перемоги, мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної енергії та успіхів у всіх починаннях!












32 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page